Krea FILM | BLOG SAYFASI

PROJELERİMİZ İLE İLGİLİ DETAYLARI VE BİLGİLERİ BU SAYFADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

ARRI Pro Camera Kamera Aksesuarları

Blog yazarı: Krea Film | 2015-07-13

   ARRI popüler ve çok yönlü Pro Camera Accessories serisine yeni araçlar ekleyerek işlevleri genişletiyor ve uyumluluğu Sony PXW-FS7 ve Panasonic VariCam 35/HS dahil daha da fazla üçüncü firma kamerasına yayıyor. Hızla genişleyen Pro Camera Accessories serisi, hassas ve sağlam ARRI matte box, follow focus ve destek ürünlerinden küçük boy kamera kullanıcılarının da yararlanabilmelerini sağlıyor. Hem son kullanıcılar hem de üreticilerle yakın işbirliği yapan ARRI, piyasaya çıkan son model kameralara yönelik profesyonel kalitede aksesuarları hızla üretebiliyor.

Studio Matte Box SMB-2

   Studio Matte Box SMB-1’in başarısının ardından ARRI şimdi de daha küçük SMB-2’yi sunuyor. Dikey veya yatay konumlandırılan 4 inç x 5.65 inç filtrelere yönelik geliştirilen SMB-2, çoğu prime lense ve küçük zoom lense de uygun. Standart bir 2.8K görüntüyü ALEXA ve 3 filtre katlı yapılandırma ile çekerken SMB-2 14mm Master Prime, 14mm Ultra Prime ve Alura zoom lensleriyle çalışabiliyor.

 SMB-2 Tilt’teki bütünleşik tilt modülü yansımalara karşı tepki veriyor ve bütün modeller üst üste konabilen filtre katlarına sahip olduğu için hızla yeniden yapılandırılabiliyorlar. Anamorfik çekim için 4:3 küresel güneşlik ve aksesuarların yerine 2:1 oranlı güneşlik, yan bayraklar ve matte’lerden oluşan ayrıca bir anamorfik çevrim seti alınabiliyor.

Sony PXW-FS7 için ARRI PCA

  ARRI’nın Sony PXW-FS7 için ürettiği Pro Camera Accessories, kameraya profesyonel film setlerinde gereken sağlam işlevselliği kazandırıyor. Dahili 15mm çubuk konsollar ARRI Plate standart stüdyo köprü plakaları ve VCT tarzı tripod adaptörlerle uyumlu. Sağlam rozetler Sony’nin teleskopik tutma yerlerine ve diğer rozet tabanlı el tutma yerlerine uyuyor. Ergonomik omuz desteği hem elde hem tripodla çekimde yerinde kalabiliyor.

  Plate for FS7 ile uyumlu ARRI lens Adaptor Support LAS-1 üçüncü firmaların sütun destekli PL ve EF yuvalı lens adaptörleriyle kullanılabiliyor. Metabones Speed Booster gibi özel optik adaptörleri de destekliyor.

ARRI Top Plate for FS7 bir ALEXA veya Sony üst tutma yerine takılabiliyor ve çok sayıda vidalı arabirime sahip.

Panasonic VariCam 35/HS için ARRI PCA

  VariCam 35/HS için Pro Camera Accessories bu iki kamerayı klasik kiralama ortamları için donatarak endüstri standardı aksesuarların çoğuyla uyumluluk ve tripod ile elde kullanım arasında hızlı geçiş sağlıyor. VariCam 35/HS için ARRI Plate 15mm çubuk desteği sağlıyor ve çalışma masası üzerinde sarsılmazlık için geniş bir tabana sahip. Endüstri standardı stüdyo köprü plakalarıyla ve verilen VCT tarzı tripod adaptörleriyle uyumlu. Dahili rozetler rozet tabanlı tüm el tutma yerlerine ve tutma yeri uzatmalarına uyuyor. Geniş omuz desteği kameranın stüdyo yapılandırmasında bile rahat çalışma sağlıyor.

  Çok sayıda aksesuar arabirimine sahip ARRI Top/Side Plate hızlı alçak kurulumlar için 15mm tek çubuklu konsol ve sensör düzlemi odak askıları var. Sağ taratan kullanım için VariCam kontrol panel desteği plakanın üst kısmına takılabiliyor.

BROADCAST İNFO